Köszönet

2021.05.16

A "kisvárosnézők" sorozat első kötetének ötlete évekkel ezelőtt született. 

Hogyan is kezdődött...?

Ahogy a gyerekeink egyre nagyobbak lettek, szerettünk volna olyan nyaralást szervezni, aminek már nem a strandolás a fő eseménye. Városnézések során a különböző kultúrákat is jobban megismerték, izgatottan írták minden este az útinaplójukba a legérdekesebb élményeket aznapról. Amikor láttuk, hogy mekkora sikert aratott az útifüzet a gyerekeink körében, akkor született meg a most megjelenő kiadvány ötlete. Nagy öröm számunkra, hogy már nem csak a mi gyerekeinknek lesz lehetősége útikönyv-útinaplóba gyűjteni az emlékeket!

Ezúton is szeretnénk mindenkinek megköszönni, akik az elmúlt években együtt dolgoztak velünk a kiadvány megszületésén, támogattak minket abban, hogy ma a kezünkben tarthassuk frissen, ropogósan:) az első példányokat!

Köszönjük Gráfel Juditnak a grafikát, a designt, és a számtalan ötletet, együttgondolkodást! Köszönjük Agárdi Krisztinának a szövegszerkesztői munkát, az észrevételeket, és Pais Andreának a tördelői munkát!

Köszönjük Madocsai Réka, Barcsik-Madocsai LellePataki Márk az ötleteket, a segítséget, és nektek is, Gergő, LenkeBalázs, Zille, Kende és Réka!