Blog

A decemberi megrendelések után 13.000 forintot átutaltunk a Csepp a tengerben alapítvány számlájára!

Aki még nem ismeri @uveghegyentul csodás könyvajanlóit, annak érdemes rákeresnie és követnie őt. A mai posztja épp rólunk szól. :)

Közeledik a várva várt őszi szünet! 😃Kevesebb tanulás, nyugodtabb reggeli ébredés, több játék és élmény vár a gyerekekre. Muki és Milla meglepetése a szünetre, hogy minden 5. megrendelőt egy különleges sétára invitálják (anyával-apával-tesóval).

Már három hónapja sétál Muki és Milla a "kisvárosnézőkkel" Budapesten. Nagy öröm ez számukra! Szerették volna, hogy azok a gyerekek se maradjanak ki abból az élményből, ami Budapest felfedezését jelenti, sok-sok játékkal, kreatív feladattal! Fogadjátok szeretettel a segítségüket, mellyel akár otthonról, akár más városból, de külföldről is...

2021. június 16-án a Lánchíd lezárásra került a forgalom elől. A jelenlegi tervek szerint másfél éven keresztül nem lesz járható. Sok fotón kereszül követhetitek, hogyan szállították el az oroszlánokat a Lánchídról, hogy megszépüljenek. Gondoltátok volna, hogy három darabban szállították el?

Múlt héten a várban sétált egy kedves kis "tesztelő" csapat! A tanító néni ajánlóját itt olvashatjátok: